Гонзо: Мисля, че дузпата бе пресилена

Доволен съм от футболистите и от начина, по който играха

Треньорът на Черно море Георги Иванов осъди решението на рефера Николай Йорданов за отсъдената дузпа в 51-вата минута и изгонването на защитника Стефан Станчев. Наставникът остана доволен от своите момчета и им благодари за мъжката игра и себераздаването на терена.

"Доволен съм от футболистите и от начина, по който играха. Равностоен мач, в който и двата отбора искаха победата. В самия край на двубоя, се прибрахме за да пазим резултата, но пък направихме доста добри контраатаки. Радостен съм от играта на футболистите. Таз точка ще ни даде самочувствие за следващите мачове", каза Гонзо.

"В Левски съм си дал сърцето и душата, благодаря на феновете за подкрепата, не само в този момент. Сега обаче Черно море е най-важен за мен, защитавам интересите на сегашния си клуб. Целта ми в момента не е да се спасяваме от изпадане, както беше миналия сезон, за мен е важно да играем от мач на мач по-добре и да се класираме в седмицата. Започваме да намираме верния ритъм. Имаме проблеми с контузени футболисти. Вижда се, че и без тях отборът израства с всеки един мач. И когато се върнат всички играчи с проблеми, ще стане още по-силни", категоричен е треньорът на Черно море Георги Иванов.