Илиан Илиев: Бекир Расим може да стане новият Георги Илиев

Двамата могат да заформят страхотен тандем в средата на терена, смята още легендата на Черно море и Левски

Легендата на българския футбол и един от именитите треньори в родината ни Илиан Илиев сподели, че младият талант на Черно море Бекир Расим има качества за голям футбол. Бившият треньор на Левски бе категоричен, че при малко късмет, Бекир ще направи име в България.

"Това момче ми направи добро впечатление в мача с ЦСКА. Игра доста силно, като се има предвид, че за първи път излиза титуляр в "А" група. Има качества и играе със самочувствие. Смятам, че с работа и малко късмет може да играе голям футбол", каза за Varnautre.bg легендата на Черно море и Левски.

Той сподели още, че Бекир му е направил впечатление през миналия сезон, в мача-реванш за Купата на България, когато начело на Левски гостува на Черно море във Варна.

"Още тогава видях, че в това момче има доста футбол. До колкото си спомням той подаде за гола на Росен Колев, с който "моряците" ни победиха на "Тича". Има качества, с които може да стане новият Георги Илиев за Черно море. Но всичко зависи от самия него. Двамата с капитана на "моряците" могат да заформят страхотен тандем в средата на терена", завърши Илиaн Илиев.