Марешки си казва сбогом със "смърфовете" във Варна

Аптечния бос ще се срещне с отбора в морската столица ден преди мача с Черно море

Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки ще си каже сбогом със "смърфовете" в морската столица, научи Varnautre.bg. Пловдивчани гостуват на Черно море на Тича в събота от 18 ч., като ще отпътуват за Варна ден по рано. Наставникът на Локо Стефан Генов е предвидил едно занимание следобед, което ще се проведе на стадион Спартак. Непосредствено преди него Марешки ще се срещне с футболистите и спортно техническия щаб, където ще обяви намеренията си. Така "смърфовете" ще излязат срещу Черно море наясно с бъдещето на клуба.

Припомняме, че аптечния бос неколкократно споделя вече пред медиите, че спира финансирането на Локомотив (Пд). "Вече не ме интересува нищо, даже и Локо (Пд). Защо ме занимавате с глупости, даже и с някакви трибуни. Там всичко е умряло. За какво да давам пари". Преди месец информациите сочеха, че Марешки ще построи трибуна "Бесика" с уговорката да бъде изписано името му на нея.

Бизнесменът уточни, че няма промяна в плановете му отпреди изборите да спре финансирането на „смърфовете": "Има още три мача. Аз ще си дам каквото трябва, но да не ме занимават повече с футбол. Каквото беше - беше. Чао, Локо (Пд)".