Марешки няма да помага на Спартак дори и да стане кмет

Спорт

14-05-2013, 15:57

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марешки се кандидатира за кмет, май

Аптечният бос, който многократно е заявявал пристрастията си към „синия” варненски тим и най-вече към имотите на клуба от Селиолу, не желае да се обременява с обещанията на предишния градоначалник

Собственикът на Локомотив (Пд) Веселин Марешки не би подпомогнал отбора на Спартак 1918 дори да стане кмет на Варна. Това каза аптечният бос, след като тази сутрин обяви, че се кандидатира за кмет и бе потърсен от varna.utre.bg за коментар. На въпроса - Бихте ли помогнали на Спартак 1918, ако бъдете избран за градоначалник, той отговори: "Няма вариант това да се случи!"

Малко преди да подаде оставка бившият кмет Кирил Йорданов сподели на церемонията „Футболист на Варна за 2012 г.”, че общината ще помогне на Спартак, така както го е правила и с другия варненски тим Черно море. С оставката на Йорданов обаче си отиде и обещанието за финансова инжекция на Спартак.

Марешки, който многократно е заявявал пристрастията си към "синия" варненски тим и най-вече към имотите на клуба от Селиолу, не желае да се обременява с обещанията на предишния градоначалник, който му бе опонент на изборите за кмет през 2011 г.