Още екшън в Cage of Glory III

Феновете на ММА ще се насладят на страхотни битки в "Клетката на Славата", твърдят организаторите

Интересни срещи могат да очакват феновете на ММА на невиждано до сега бойно шоу Cage of Glory. Шоуто е на 15 март от 20 ч. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Зрелищни срещи се очертават между Светослав Гладников и Симоен Димитров ("Марек" Дупница), които ще се изправят в "Клетката на Славата" срещу известните Марчо Гарнизов (ММА ВАРНА) и Тодор Христов ("Десант" Варна) в категория до 65 кг.

Симеон Димитров има четири загуби и една победа на професионалния ринг, и няколко шампионски титли в аматьорската лига. Гладников е шампион на аматьорско състезание в София и дебютира на професионално ниво. Вероятен опонент на Фердун Османов (ММА ВАРНА) ще бъде състезател на СК "Марек" Дупница на Cage of Glory III.

Лично шефа на клуба Минко Минков, заяви че срещите ще бъдат тежки както за неговите момчета така и за техните противници. Марчо Гарнизов е три пъти републикански шампион в аматьорски ММА първенства, на профи ринга има една победа и една загуба. Тодор Христов е неколкократен победител при аматьорите и има две победи и никакви загуби в професионалните турнири.