Георги Иванов: Доволен съм от първото полувреме

След третата контрола започваме да избистряме състава, каза още треньорът на Черно море

Треньорът на Черно море Георги Иванов сподели, че е останал доволен само от първото полувреме на мача с Кубан Краснодар, който бе загубен от варненци с 0:3.

„През първото полувреме се получиха хубави неща, опитахме се да правим това което трябва. От втората част не съм доволен, не успяхме да покажем това, което искахме, но след като пуснахме млади момчета мисля, че това е нормално. На тях им трябва малко повече време за да се адаптират към това, което ние като треньори искаме от тях”, каза Иванов.

Относно резултата Гонзо бе категоричен: „Резултатът не ме притеснява, тъй като той не е важен. Нормално е да искаме отбора да побеждава във всеки един мач, но след като си направил 11 смени на полувремето, няма как да се държи едно и също ниво. Има доста хора, които не са готови още да играят мъжки футбол. Те самите видяха, че срещу един силен отбор не е лесно и имат още много да работят.  До третата контрола срещу тима на "Баник" Острава на 9-и, ще играят всички, кой повече, кой по-малко, но след нея започваме да избистряме състава за първия мач с Лудогорец”, каза още Гонзо пред пресслужбата на клуба.

Все още не е ясно на кой терен и от колко часа Черно море ще проведе втората си проверка от лагера в Алания срещу тима на Костулени. Това ще се уточнява допълнително.