Спартак подновява занимания днес

Няма напуснали футболисти, собствениците доуточняват бюджета

Днес в 14,30 часа отборът на Спартак 1918 подновява тренировки. Това каза за Varnautre.bg смятаният за нов шеф в Спартак Марин Петров. Както вече писахме "Инжстрой" няма да спира издръжката на клуба и след като играчите и треньорите са получили уверение от собствениците, че всичко ще е наред занапред, варненци започват занимания. Именно това искаха да чуят от спортно-техническия щаб и футболистите на "соколите".

„Говорих с Живко Великов, който в момента е поел ангажимент към футболистите, и той ни увери, че всичко ще е наред. В момента се доуточнява бюджета, който определено се очаква да е по-голям от до сегашния. Днес започваме занимания и всички се надяваме повече да няма подобни неща. Ще видим какво ще стане, след края на сезона, тогава се очаква да е по-добре”, каза за Varnautre.bg Марин Петров.

Стана ясно още, че до този момент нито един футболист на Спартак 1918 не е заявил, че ще напусне клуба, дори и тези, които все още нямат подписани договори със соколите.

Както Varnautre.bg още вчера съобщи, собствениците на клуба търсят варианти бюджета да бъде увеличен, което е крайно необходимо за воденето на нормален спортно-технически процес.

Утре ще има яснота, какво точно е положението със Спартак и какви цели ще гони тима до кря на сезона. Очаква се утре някой от собствениците на отбора да се срещне с играчите, за внесе повече спокойствие в тим на "соколите".