Гонзо: Не успях да се зарадвам на гола

„Наврях топката на Пиргов между краката“, каза авторът на единственото попадение за соколите срещу Литекс

Централният нападател на Спартак 1918 Георги Станчев – Гонзо, който реализира единствения гол за соколите при разгромната загуба с 1:7 от тима на Литекс сподели, че не е успял да се зарадва на попадението, тъй като резултата е бил 0:5 за тима на Христо Стоичков.

„Как да се зарадвам, като падахме с 0:5. Друго щеше да е, ако бях реализирал при 0:0 или 0:1. Това попадение едва ли може да зарадва някой. Срещу такъв съперник се играе трудно. Литекс е много силен отбор, с качествени и школувани футболисти. Не успяхме да им се противопоставим, така както искахме. Тези два бързи гола в средата на първото полувреме ни пречупиха. Такива мачове, със съперници като Литекс, могат само да са ни от полза, но след този резултат… За жалост не успяхме да повтори мача във Варна, когато стояхме равностойно на Литекс. През целия сезон навън играем трудно, повечето ни точки са спечелени на Коритото“, сподели Гонзо.

Той коментира и ситуацията при която реализира попадението във вратата на бившия моряк Илко Пиргов. „Васко Боев ми подаде топката в коридор между двамата централни защитници, единият бе Илия Миланов. Излязох очи в очи срещу Пиргов, който тръгна да скъсява, видях го че е разкрачен и му я наврях между краката“, каза нападателят на Спартак 1918 Георги Станчев.