Футболистите на Лудогорец полудяха по Емануела (снимки)

Фолк коконата навлиза в модния бизнес, пуска 14 нови песни

Една от най-популярните родни фолк диви - Емануела се е разхубавила още повече след раздялата, забеляза Bulgariautre.bg.

В официалната страница на певицата във Фейсбук бяха публикувани снимки от нейното клубно участие в петъчната вечер.

На тях се вижда как красавицата позира с футболните звезди на Лудогорец в популярен разградски нощен клуб. Емануела така се е развихрила, че никой в заведението не спрял да танцува цяла вечер, а футболните знаменитости я затрупали с комплименти и внимание, разказаха присъствалите на купона.

От серията фотоси се вижда, че Емануела е в перфектна форма, по-секси и по-стилна от всякога и е ясно защо се радва на толкова много обожатели. Снимките показват още как ритнитопковците са обградили синеокият ангел за селфи и се надпреварват да позират до звездата на Пайнер.

Но оказва се, певицата няма много време за забавления защото работи здраво над професионалната си реализация.

Пред Bulgariautre.bg Емануела разказа, че е готова с нови 14 песни, които феновете ще чуят съвсем скоро, паралелно с това кипи и трескавата подготовка за представянето й на големия концерт на 1-ви декември в зала Арена Армеец.

Любимката на хиляди меломани е подготвила и коледна изненада за феновете, това са модерни тениски с нейният образ.

Емануела навлиза в модата!

От нея научихме още, че скоро в модните магазини ще пусне своя серия бельо и чанти, които както признава звездата са нейният любим аксесоар.