Жоро Илиев: От нас зависи дали ще се класираме в Топ 3

Надявам се липсата на лагер и контролите да не се отразят на представянето ни в първенството

Капитанът на Черно море Георги Илиев сподели, че класирането на тима в Топ 3 на "А" група минава през задължителен успех в мача със Славия. Варненци гостуват на "белите" в неделя от 13 часа.

"Надявам се да стартираме успешно първенството и да поддържаме едно добро ниво през пролетта. Предстои ни важен първи мач. Ако искаме да имаме някакви амбиции да вървим нагоре трябва да спечелим срещата със Славия, или най-малко да не го загубим", категоричен бе Илиев пред varnautre.bg.

"Дали ще успеем да се класираме в Топ 3 си зависи от нас. В отбора има добра атмосфера, започва да се оформя силен колектив. Подготовката ни беше малко тежка, като се има предвид тежките атмосферни условия в началото на януари. Всички отбори направиха зимни подготовки в чужбина, само ние останахме да се готвим тук във Варна. Надявам се това да не ни окаже влияние за представянето ни в първенство", каза още сърцатият "моряк".

"Надявам се контролите, които изиграхме с отбори от по-ниските дивизии, да не ни се отрази на представянето в първенството. До известна степен обаче може и да окаже някакво влияние", завърши капитанът на Черно море Георги Илиев.