Ръководството на Черно море провежда индивидуални разговори с баскетболистите

Единствената яснота е, че ще има отбор до края на годината

Ръководството на баскетболния Черно море Порт Варна провежда индивидуални разговори с всеки един от играчите.

В Залата на славата в "Христо Борисов" един по един минават всички състезатели, като първият излязъл - капитанът Пламен Алексиев, разкри пред медиите, че шефовете са го уверили, че отбор ще има.

"Казаха ни, че ще има отбор, който да играе до края на годината, както и догодина. Това е било условието на пристанището - за да има и догодина спонсорство на мъжкия отбор от тяхна страна, трябва да си завършим този сезон. От пристанището искат оставката на господин Варчев да е писмено написана, за да може да се продължи договора от миналата година, който са сключили. Те ще си продължат договора, ще изплащат сумите, които са залегнали в него до края на сезона. Не знам как ще е настроението, когато минат всичките, и накрая дали ще правим някаква обща среща. Не съм наясно. Ще изчакам да минат всички момчета, и после ще говорим. След това ще имаме допълнителна яснота какво е настроението и дали ще се ходи на Купата, няма ли да се ходи. Защото вчера беше едно, днес е съвсем друго.

"Единствената яснота е, че ще има отбор до края на годината. В какъв състав и дали ще останат всички играчи, това не мога да кажа. След като минат всички тогава вече ще има яснота", коментира Алексиев.