40-годишен в болница след удар в крайпътно дърво

Крими

11-02-2016, 13:56

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

29-годишна се обърна с колата си на пътя за Златни пясъци

40-годишен водач на "Фолксваген пасат" е настанен в болница с травма на корема след удар в крайпътно дърво. Инцидентът станал около 7:30 часа вчера на пътя между селата Доброплодно и Добротич, в землището на община Ветрино. Мъжът загубил контрол над колата, която изляла от пътя и се забила в дърво.

29-годишна водачка пък се обърна с колата си с марка "Хюндай" на пътя за Златни пясъци малко преди "Евксиноград". Произшествието станало малко преди обяд днес. Жената загубила контрол и автомобилът се е обърнал странично на пътя. Откарана е в болница без видими наранявания.

36-годишен водач на товарен автомобил "Мерцедес", седнал зад волана след употреба на алкохол, е станал участник в катастрофа на пътя за Белослав вчера. Инцидентът се е разминал без пострадали, нанесени са само материални щети. Тест с дрегер показал, чв 36-годишният мъж шофира с 1,41 промила. Задържан е за 24 часа.

В ареста за същия срок е бил задържан и 46-годишен мъж от Каменар, който е заловен да управляван "Опел" след употреба на алкохол и без да притежава шофьорска книжка. По случая е образувано бързо полицейско производство.