Два микробуса и кола изгоряха в Белослав

Крими

10-02-2016, 13:45

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Запалиха лек автомобил "Киа" във варненския кв. "Чайка"

Два микробуса "Мерцедес Спринтер" и лек автомобил "Фолксваген Туаран" са изгорели при пожар в Белослав. Превозните средства били паркирани в гараж към къща, който се подпалил около 23:20 часа на 9 февруари. На адреса са пристигнали два противопожарни екипа, които са потушили огъня.

Пламъците са унижожили около 20 квадрата от покривната конструкция, както и заден стоп и лайсна на микробус "Мерцедес С“ и предно стъкло на автобус "ВОВА“. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване, по случая работи IV РУ на МВР-Варна.

Лек автомобил "Киа" е опожарен след умишлен палеж, става ясно още от бюлетина на Областната дирекция на МВР. Сигнал за горящата кола, която била паркирана пред блок 4, е подаден в 4:40 часа днес. Пристигналите на мястото огнеборци са загасили пламъците, но колата е с опожарени задна част и купе.

Засегнат е и паркиран в съседство лек автомобил "Дачия", който е с изгорели десни калник, фар, огледало и съединения в двигателния отсек. По случая работи II РУ на МВР – Варна.