Водачка влезе в насрещното, блъсна просещия инвалид на ул. "Антим I"

Крими

09-02-2016, 16:10

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Удари и таксиметров автомобил

47-годишен мъж в инвалидна количка, който обичайно проси на ул. "Антим I", е бил блъснат от лек автомобил "Пежо 206" около 15 часа.

По първоначална информация 20-годишната водачка на пежото, която се движила по бул. "Мария Луиза", при маневра за десен завой загубила контрол. В резултат колата преминала през разделителната ивица, навлязла в платното за насрещно движение и ударила таксиметров автомобил, а след това и инвалидната количка.

Мъжът е откаран с линейка в спешния център, където е съобщил, че има болки в крайниците. Установени са контузии на лявата подбедрица и гръдния кош, каза за Varnautre.bg шефката на Спешния център в морската столица д-р Мая Рашева, която допълни, че мъжът е изпратен в УМБАЛ "Св. Анна". След като е получил медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Инцидентът затрудни движението в централната част на града. На мястото е екип на "Пътна полиция", който регулира трафика, посочиха от Областната дирекция на МВР, откъдето призоваха водачите да шофират с повишено внимание.