Лабиринт на любовта тръгва от Варна

Животът

07-02-2016, 09:34

Снимка:

Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Напишете своето любовно послание с имената на хора, които обичате

Да превърнем Свети Валентин в ден за признателност, благодарност и истинска обич към тези, които са най-близко до вас. Това призовават организаторите на инициатива, наречена "Лабиринта на любовта".

В съвременния свят сме по-свързани от всякога, а същевременно се отдалечаваме един от друг. Ценим предмети пред хора и изглежда, че забравяме за важността на любовта в нашия живот. Заобиколени сме от безброй познати и непознати, но пак се чувстваме... самотни. Когато нямаме някой специален човек до нас, с когото да празнуваме Деня на любовта, изглежда, че той съществува само, за да ни се изсмее в лицето.

Помогнете ни, защото ние също искаме да ви помогнем и да направим този Св. Валентин различен. Нека не бъде празник само за половинки. Не оставяйте никого да се чувства сам на този ден – присъединете се към движението и станете част от "Лабиринта на Любовта", апелират инициаторите.

"Лабиринта на Любовта" започва във Варна – Европейска младежка столица за 2017 г. Ще поставим основите на стената на любовта, която ще носи нашите послания към хората, със специално място в живота ни.

Напишете своето любовно послание с имената на хора, които обичате, без значение дали са ваши приятели, партньори, или част от семейството. Можете да го изпратите на адрес [email protected], за да бъде поставено в "Лабиринта на Любовта" или сами да го окачите на стената пред читалище "Просвета" в кв. "Аспарухово" на 14 февруари.