Спасов: Трудно ни върви играта

Дунав Русе е добър съперник, има добър отбор и мачовете с тях стават интересни

Старши треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че тимът му все още не е в добро състояние и игровият ритъм липсва. "Моряците" се наложиха над най-сериозния отбор в групата на варненци - Дунав (Русе) с 2:1 от турнира "Балчик Къп".

"Аз мисля, че стана добра контрола. Дунав Русе е добър съперник, има добър отбор и мачовете с тях стават интересни. За мен контролата беше полезна като натоварване и игрови ритъм. Започнахме с шест нови футболисти на практика. Все хора, които пристигнаха зимата при нас, трудно ни върви играта, не сме добре организирани, доста колебливо играхме. Маркович и Вълчанов не са в добро състояние, много им личи, а това затруднява играта ни в средата на терена. Въобще, игровият ритъм ни липсва", сподели Никола Спасов.

"Срещу Балкан ще играят хора, които не започнаха днес, след това още една контрола, с различен състав. Имаме три контроли следващата седмица, не са толкова претенциозни противниците, но ще се опитаме да извлечем максимума от тях.“

"На практика Педро отсъства цяла седмица, Кулибали няма да има проблеми да влезе в по-добро състояние. Стефан Станчев има проблем с коляното. В крайна сметка, ще разчитаме на тях, но това, което показахме днес, това ще са хората, с които се надявам да започнем пролетния полусезон. Марк Клок има стомашно разстройство, някакъв вирус, затова днес не взе участие", завърши Никола Спасов.

Чуйте всичко, което каза Никола Спасов: