Черно море уреди контрола с Добруджа

Спорт

06-02-2016, 16:56

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Спарингът ще се играе в сряда на стадион "Младост" от 14:30 часа

Черно море ще играе контрола с тима на Добруджа следващата сряда. Мачът ще е на стадион "Младост" от 14:30 часа. Това съобщи треньорът на моряците Никола Спасов, след края на срещата с Дунав Русе, спечелена с 2:1.

Това ще бъде втора контрола между двата тима от началото на зимната подготовка, като в първия мач Черно море победи с минималното 1:0.

Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от проверката днес с Дунав. Той отново сподели, че някои от играчите не са в оптимална форма, но се надява в следващите срещи от турнира Балчик къп отборът да подобрят играта си.

"Тези мачове са изменно за това, за да обиграваме състава за старта на първенството. Предстоят ни нови два мача с по-слаби съперници, като още в следащия двубой с Балкан Ботевград ще започнат тези фурболисти, които днес влязоха като резерви и записха по-малко игрови минути", коментира Спасов.

Той разкри, че холандецът Марк Клок не е взел участие в мача днес заради стомашно неразположение. Спасов очаква той да поднови тренировки в понеделник.