Никола Спасов: Имаме равностоен състав, ще ставаме все по-добри

Бакари не е готов за игра, надявам се четиримата нови футболисти да са в оптимално състояние за старта на първенството

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че селекцията на "Тича" е приключила с привличането на Иван Вълчанов и сърбинът Иван Маркович, които днес официално подписаха своите договори с клуба. Спасов изрази задоволство, че в тима са направили един равностоен състав, с много конкурентни футболисти.

"Доволен съм от това, което видях в учебната игра днес. Най-много съм доволен, че правим един равностоен състав, с конкретни футболисти. По притеснителното е, че не вкарваме много голове. Очаквам с времето да ставаме все по-добри. В състава има четирима нови футболисти, на които им трябва време, за да стигнат до някакъв синхрон и някакъв по-добър механизъм в отбора", заяви Спасов след двустранната игра днес.

"Селекцията приключи с привличането на Иван Вълчанов и Иван Маркович. Моментното им състояние не е много добро. Това е нормално, като се има предвид, че не са водили нормален тренировъчен процес преди да дойдат при нас. Затова се нуждаят от малко повече време, за да влязат във форма. Това, което виждам като технически умения, мога да кажа, че са добри футболисти. Надявам се да ни помогнат за пролетта", каза специалистът.

Относно Бакари Спасов сподели, че все още нападателят не е в оптимална форма, което се видя и днес в двустранната игра. Като вариант за върха на атаката освен тарана треньорът ще ползва Матиас Курьор, който през есента изигра доста мачове на тази позиция.