Шофьор с 2,69 промила катастрофира на пътя за Добрич

Крими

02-02-2016, 13:49

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Друг подкара "Опел" с 2,26 промила във вилна местност

27-годишен мъж от Каменар, седнал зад волана след употреба на алкохол, катастрофира на пътя от Варна за Добрич. Инцидентът станал малко преди 23 часа на 31 януари. За щастие мъжът с инициали К. Ш. се е разминал без наранявания. Нанесени са само материални щети по колата. Проверката за алкохол показала концентрация на 2,69 промила. Водачът е отведен в ареста за срок до 24 часа, а срещу него е образувано бързо полицейско производство.

24 часа в ареста е изкарал и 47-годишен мъж от Варна, живущ в местността "Зеленика", заловен да шофира пиян. Мъжът управлявал "Опел" на територията на местността, когато бил спрян за проверка. Тестът с дрегер показал концентрация на 2,26 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

84-годишна пешеходка пък е била блъсната от товарен автомобил "Ситроен", движещ се назад. Жената пресичала ул. "Иван Срацимир". Вследствие на инцидента тя е получила фрактура на левия крак, контузии на коляното и дясната длан, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.