Петима пострадаха при катастрофа с три коли

Крими

01-02-2016, 14:50

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Лек автомобил "Рено" се обърна в крайпътна канавка

Три жени и две момчета са пострадали при катастрофа, станала около 8:20 часа вчера след кръстовището на бул. "Христо Смирненски" и ул. "Евлоги Георгиев". Заради несъобарзена скорост 26-годишният водач на "Мерцедес" застигнал и блъснал "Мазда", която излязла от пътното платно и ударила паркирано "Ауди".

51-годишната водачка на маздата и пътниците в автомобила й – жени на 48 и 71 години и две малолетни момчета са с контузни наранявания, но няма опасност за живота им.

Отвличане на вниманието е станало причина лек автомобил "Рено" да се обърне в крайпътна канавка при навлизане в десен завой. Инцидентът е станал около 10:15 часа вчера на пътя от Белослав за Варна, малко след разклона за село Звездица. 51-годишният водач и 47-годишната му спътница са се разминали с контузни наранявания.

39-годишна водачка на мотопед е пострадала, след като неизвестен водач на автомобил й отнел предимството на бул. "Владислав Варненчик". В резултат жената паднала на пътното платно и си контузила коленете.

При инцидент вчера е пострадал и 84-годишен пешеходец. Той пресичал на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Пирин". Докато минавал зад лек автомобил "Волво" възрастният мъж паднал на земята, при което получил фрактура на тазобедрена става. Настанен е за лечение в УМБАЛ "Св. Анна" без опасност за живота. Според пострадалия, водачът на колата е извършвал маневра за движение назад. По случая е образувано досъдебно производство.