Сдружението на общините заседава във Варна

Новините

29-01-2016, 13:59

Снимка:

live.varna.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Обновяват управленските структури

Кметът на Варна Иван Портних откри днес регионалното делегатско заседание на Североизточния район за планиране на Националното сдружение на общините в Република България. Представители на общо 35 общини заседават днес в града, с цел обновяване на управленските структури на сдружението - избор на членове на Управителния съвет, на Контролния съвет, както и на представители в постоянните комисии.

"Благодаря на НСОРБ за добрата работа и взаимодействие с Община Варна. Вярвам, че през следващия мандат всички добри практики и форми на взаимодействие, които сме имали с колегите от общините, с държавната власт и неправителствения сектор, ще продължат", обърна се към делегатите кметът Портних. Той благодари на изпълнителния директор на сдружението Гинка Чавдарова за избора на Варна като домакин на срещата.

За председател на заседанието беше избран председателят на ОбС - Варна, Тодор Балабанов. Излъчените кандидати за управителните структури ще бъдат представени на общото събрание на НСОРБ, което ще се проведе в края на февруари.