Променят маршрутите на автобуси 14 и 148 заради ремонт

Животът

28-01-2016, 16:53

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Авария на главен водопровод, хиляди без вода утре

Промяната важи за 29 януари, затварят участък от бул. "Цар Освободител"

Две от линните на "Градски транспорт" ще се обслужват с променени маршрути утре, 29 януари. Това се налага заради ремонтни дейности на ВиК-Варна. Екипи на дружеството ще отстраняват авария на главен водопровод, заради която хиляди домакинства ще бъдат без вода в последния работен ден на седмицата. От 9 до 17 часа ще бъде затворен за движение бул. "Цар Освободител" в участъка от кръстовището с бул. "Ян Хунияди" до кръстовището с бул. "Република". В посочения часови диапазон няма да се обслужва сп. "Георги Георгиев" от автобусни линии 14 и 148.

Автобусна линия 41 ще пътува по маршрута си и ще обслужва спирката.
Маршрутът на автобусна линия 14 се променя както следва: след сп. "КАТ", продължава по бул. "Ян Хунияди", сп. "Парк музей Вл. Варненчик", по бул. "Сливница" – сп. "Мебелна палата", сп. "Веселин Ханчев" и се включва по маршрута си. Промените важат двупосочно.

Маршрутът на автобусна линия 148 се променя както следва: след сп. "Армейска" продължава по бул. "3 ти март", сп. "ТиС север", сп. "Осъм", сп. "3-ти март", по бул. "Република" – сп. "Кауфланд" и на бул. "Цар Освободител" – сп. "Хемус" и се включва по маршрута си. Промените важат двупосочно.