Нов търговски център откри 100 работни места във Варна

Парите

28-01-2016, 16:26

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В него се предлага асортимент от над 40 000 продукта на водещи производители

Нов магазин на "Практикер" бе открит днес във Варна с тържествен водосвет. Лентата на сградата прерязахаминистърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, кметът Иван Портних и председателят на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг" Тодор Белчев.

В магазина, който се простира на 6000 кв. м. търговска площ, са открити 100 работни места. В него се предлага асортимент от над 40 000 продукта на водещи производители в различни категории – строителни материали, фаянс, теракот, инструменти, осветителни тела, бои, мебели и др., а за клиентите е осигурен безплатен паркинг със 137 места.

"Благодаря на инвеститорите, че стартират новата визия на веригата си пилотно от Варна. Важен приоритет за нас е създаване на подходящи условия за развитие на бизнеса и откриване на нови работни места, затова инвестицията на Практикер е добър пример за успешно влагане на капитал във Варна", каза кметът Иван Портних.

"Радвам се, че откриваме нашия 40-ти обект от групата на Технополис – Практикер в една работеща община като Варна!", заяви Тодор Белчев.

.