Откриха труп на млада жена до блок във Варна

Животът

28-01-2016, 11:06

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Не са открити улики за насилие

Труп на млада жена е открит до жилищен блок на бул. "Сливница" 95 във Варна в следобедните часове в сряда. Около 13:30 часа на бездиханното тяло се натъкнали младежи, които малко по-рано чули трясък. Тялото било в локва кръв. Момичето било облечено с палто, а до него имало дамска чанта, в която е открита лична карта. 

Момчетата подали сигнал на тел. 112 и веднага на мястото пристигнали полицаи и медици, които само констатирали смъртта на младата жена.

Самоличността й е установена – става въпрос за 25-годишна жена от Варна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. При първоначалния оглед не са установени следи от насилие. Причините за смъртта й се изясняват, като към момента е установено, че тя е паднала от високо. Не се изключва и вариантът жертвата да е била подтикната да скочи.

Вече е изяснено и, че момичето не е живеело в блока. Полицията е разпитала хората в 9-етажната сграда, но домоуправителят казал, че не го познава, предаде Блиц. Освен това обяснил, че капандурата на блока била заключена. Според живущ в сградата, момичето е скочило от прозореца на междустълбищна площадка.