Хванаха тийнейджъри с 34 грама марихуана под Аспарухов мост

Крими

13-01-2016, 13:21

Снимка:

sever.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Откриха наркотици в жилищата на 35-годишен варненец и 19-годишен младеж от Белослав

18-годишен младеж и две непълнолетни момчета са задържани с марихуана в зоната под Аспарухов мост. Те са проверени от полицейски екип в следобедните часове в понеделник. Младежите били в лек автомобил "Фолксваген", зад чийто волан бил 18-годишният Н. К.

Във всеки от тримата са огкрити найлонови пакетчета с марихуана, чието общо тегло е 34 грама. Момчетата, които са известни на МВР, са отведени в ареста за срок до 24 часа, а по случая са образувани досъдебни производства.

Над 80 грама марихуана пък са иззети от частен дом в Белослав при специализирана полицейска операция вчера. Жилището се обитава от 19-годишен мъж, известен на МВР, който е арестуван за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура.

Арестуван е 35-годишен осъждан варненец, в чийто дом на ул. "Княз Черкаски" са открити наркотици. Жилището в проверено в неделната сутрин, а в него са намерени амфетамин с тегло от 0,05 грама и наркотична субстанция с тегло от 0,11 грама. По случая е образувано досъдебно производство.