Дупката на Аспарухов мост потроши десетки коли за минути (снимки)

Крими

08-01-2016, 10:57

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Заведено е досъдебно производство срещу неизвестен извършител

Огромната дупка на Аспарухов мост, за която снощи алармира читател на Varnautre, е потрошила десетки коли, само за няколко минути.

Около 18:30 часа, на Аспаруховия мост, поради необезопасен участък с повреда на пътната настилка, е настъпила катастрофа със значителни материални щети, съобщиха от полицията. Пострадали от дупката са  четири леки автомобила – "Рено", "Пежо", "Форд" и "Митсубиши". Няма пострадали при инцидента хора. По случая е образувано досъдебно производство. 

Освен ПТП-то, регистрирано от полицията, пострадали от дупката са  още най-малко 10 коли. 

"Една след друга колите се нижеха и се чудиха вече къде да спират, всички със спукани гуми, изкривени джанти, даже имаше и кола със счупен преден мост от това", разказа потърпевша. "Извикахме КАТ, които само сложиха конуси, пляскаха се по челата и след 30 мин дойде багер да запуши дупката. Сега ще пишем колективна жалба, защото това е абсурд", коментира варненката. По думите й, освен че дупката е била с огромни размери, от нея е стърчала и арматура. Заради пътните инциденти на моста, колоната от пострадали автомобили е стигнала до входа му.