Черно море започна тренировки с един нов

Кольо Спасов взема още четири попълнения

Отборът на Черно море започна зимна подготовка днес с 19 футболисти, сред които трима юноши от школата на клуба. Играчите се събраха в 14 часа на "Тича", а в момента провеждат първата си тренировка на плажната ивица до корабчето на южния плаж.

Както е известно, единственото попълнение засега е Георги Илиев. Треньорът Никола Спасов обаче разкри, че иска да вземе още четрима нови - двама централни защитници, халф и нападател.


ОЩЕ СНИМКИ ОТ ТРЕНИРОВКАТА ВИЖ ТУК!

"Първо ще преговарям с българи, а след това - с чужденци", уточни Спасов. Той потвърди и трите контроли през януари – със Созопол, Добруджа и Поморие, съответно на 23-ти, 27-и и 30-ти.

От 6 до 16 февруари тимът ще изиграе още четири проверки на "Балчик къп".
Въпреки че бе получиха по-дълга почивка, капитанът Мишо Венков и Стенио се явиха на сбора днес. В понеделник към "моряците" ще се присъединят Чанович, Бурабия, Клок и Матиас.

От утре играчите започват да минават медицински прегледи, а заради лошото време тренировките в близките дни ще са в зали, местности край Варна и на стадион "Младост".

19-е футболисти на Черно море, които се явиха на първото за годината занимание са Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Михаил Венков, Тодор Паланков, Педро Еуженио, Траян Траянов, Мартин Костадинов, Стефан Иванов, Николай Минков, Дани Георгиев, Бекир Расим, Стефан Станчев, Илиян Неделчев, Симеон Райков, Живко Петков, Георги Илиев, Стенио, Валентин Йосков и Андреас Васев.