Заради ел. авария едно училище няма да работи

Мисия Варна

04-01-2016, 10:21

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Останалите школа и всички детски градини работят нормално

По данни на фирмите, които извършват почистване по районите, техниката, която работи на терен, е следната: Район "Владислав Варненчик" - 4 камиона, 4 багера и един грейдер; район "Младост" - 4 големи камиона, 2 малки камиона, 1 багер разчиства пътя за Каменар, 3 багера челни товарачи 1 бобкат; в "Одесос" – 5 камиона, 3 багера, 2 бобката; в "Приморски" – 9 камиона, 6 багера, в Аспарухово – 6 камиона, 2 багера, съобщиха от общината.

Аспарухов мост е почистен. Проблемни участъци има по пътя за с. Константиново, както и по пътя Аспарухово – Галата, работи се по лугиране на терена.

Всички детски градини и училища са отоплени и работят нормално. Заради ел. авария днес няма да бъде учебен ден за децата и учениците в Каменар.

104 души са настанени към момента в Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица във Варна, който се намира на територията на СУПЦ "Анастасия д-р Железкова", съобщиха от дирекция "Социални дейности". Нормално се обслужват се потребителите на Домашен социален патронаж, който получават храна в домовете си.