Търсят се 500 работници за бране на малини в Португалия

Животът

17-12-2015, 09:54

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Желаещите могат да се запишат в бюрата по труда в страната

Три португалски ферми търсят 500 селскостопански работници за бране на малини в Алгарве, Португалия, съобщиха от Бюрото по труда в Долни чифлик.

Те ще подпишан договор за 3 до 4 месеца, с възможност за постоянно интегриране в компанията. Месечното брутно възнаграждение варира между 725€ и 1190€ .

Работното време ще бъде 40 часа седмично с възможност за извънреден труд, с ротация на почивните дни. Работодатели те са Agrivabe, JBI Group, която отглежда предимно малини и ягоди на площ от 18,60 хектара и Hubel Agrícola – една от компаниите към Grupo HUBEL, която група обхваща 5 ферми с обща площ 45 хектара оранжерии. И трите ферми са част от фермерската организация Madre Fruta, която е ориентирана към търговия със селскостопанска продукция и нейното складиране, пакетиране и съхраняване.Едно от изискването към работниците е физическа издръжливост, придобити навици за физически труд. Кандидатите трябва да имат опит в селското стопанство, предимство е опит в бране на меки плодове, както и кандидати с разговорен английски или испански език.Желаещите могат да се запишат в бюрата по труда в страната.