Никола Спасов: Годината беше уникална

Спорт

12-12-2015, 16:30

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море падна от Лудогорец във Варна

Черно море вече в зимна ваканция

Срещу Лудогорец трябва да имаш малко късмет и умения, за да победиш

Старши треньорът на Черно море Никола Спасов определи 2015 година като "уникална" за тима на "моряците'. Отборът от "Тича" спечели Купата и Суперкупата на България, но според наставника на Черно море, тимът не е успял да спечели необходимите точки в шампионата.

"Срещу Лудогорец, освен че трябва да се играе силно, когато създаваш ситуации, трябва да имаш малко късмет и умения, за да ги реализираш. Мачът беше много интересен, имаше положения и пред двете врати. В определени моменти нямахме късмет. Няма за какво да съжаляваме, но загубата си е загуба“, коментира Спасов.

"Годината като година беше уникална. Взехме Купата и Суперкупата, в първенството естествено, че можеше да спечелим повече точки. Това, което аз си мислих и беше заложено не успяхме да изпълним. Първенството е трудно. Като точков актив не сме чак толкова лошо позиционирани и имаме всички шансове да се борим за петицата. Резултатите ще покажат докъде можем да стигнем. При всички положения ще вземем нови футболисти. Ще се прецени, но се надявам да направим селекцията до Нова година“, каза още Спасов.