Раздават книжки със съветите на Тодор Славов за безопасно шофиране

Животът

11-12-2015, 11:50

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Специално за събитието в морската столица ще се събере и НИС на МГЕРБ

Брошури с "10 златни правила на Тодор Славов за безопасно шофиране през зимата" ще бъдат раздавани на 13 декември пред Катедралния храм "Св. Успение Богородично" във Варна. Инициативата е на младежката организация на ГЕРБ във Варна, която традиционно подкрепя каузата.

Книжките със съвети за младите и неопитни шофьори, които най-успешният български пилот в Световния рали шампионат създаде приживе, бяха издадени отново. С грижа към проблемите на пътната безопасност и в памет на изключителния състезател, който загина при катастрофа на рали "Твърдица - Елена", младежите ще популяризират правилата за безопасно шофиране. В кампанията ще се включат и родителите на Тодор Славов, и варненските депутати от ГЕРБ Нели Петрова и Даниела Панайотова.

Специално за събитието в морската столица ще се събере и НИС на МГЕРБ, част от който са и най-младият народен представител и председател на младежката организация Георг Георгиев и най-младият евродепутат Андрей Новаков.
Инициативата ще подкрепят и автомобилните пилоти Мартин Коев и Боян Безус, а всеки, който желае, ще може да разгледа състезателните им автомобили.