Никола Спасов: Не можем да говорим за нулев сезон

Отпаднахме с дузпи и то не от случаен отбор, а от Берое и то като гост, а тук и стените, и съдиите помагат

Наставникът на Черно море Никола Спасов изрази съжалението си от отпадането на тима на четвъртфиналите за Купата на България. Моряците отстъпиха на Берое след продължения с 3:5 след дузпи в Стара Загора.

"Естествено не ми е приятно, че отпаднахме по този начин. Имахме голям шанс да продължим за Купата. Само мога да поздравя момчета за добрия мач и че се раздадоха. Стана интересен мач с положения и пред двете врати. Ние имахме нашите шансове. Това бе мач, в който имаше всичко и се реши с дузпи”, коментира Никола Спасов.

"Да, бяхме тренирали дузпи. Това няма никакво значение в крайна сметка. Бяхме готови, но това, че направихме един пропуск не значи, че трябва да направим страшна трагедия. Всеки може да изпусне дузпа. Това е футбола“, заяви още Спасов.

"Въобще няма място да говорим за нулев сезон след като шампионатът е много дълъг и има много време до края. Отпаднахме с дузпи и то не от случаен отбор, а от Берое и то като гост, а тук и стените, и съдиите помагат. Но продължаваме напред в първенството и ще играем във всеки мач за победа", категоричен бе Никола Спасов.

"След като анализирахме последния мач в Благоевград, а тогава много хора ни обвиниха, но инцидентът със Стефан Станчев много повлия на отбора. Мисля, че една от основните причини да изглеждаме по този начин беше инцидентът. Съжалявам, че се получи по такъв начин. Трябва да се уважават такива ситуации. В първенството съм сигурен, че ще изглеждаме по същия начин както и днес“, завърши Никола Спасов.