Черно море без трима срещу Берое

Мишо Венков заяви, че "моряците" ще се борят докрай да защитят ценния трофей

Отборът на Черно море отпътува за Стара Загора, където утре ще се изправи срещу местния Беоре, в мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на България. В последното занимание в столичния комплекс "Царско село" взеха участие всички здрави играчи. Аут за срещата са наказаният Мехди Бурабия, Стефан Станчев и защитникът Жиньо, който не е издържал физическия тест.

След края на заниманието "моряците" тренираха и изпълнението на 11-метрови наказателни удари, тъй като това е един от възможните сценарии на срещи от турнира за Купата.

Така наставникът Никола Спасов ще има на разположение за мача със старозагорци 19 футболиста, като още един ще отпадне непосредствено преди срещата.

Спасов сподели пред клубния сайт, че е провел доста разговори с играчите след тежката загуба от Пирин и е стигнал до извода, че кошмарният инцидент със Стефан Станчев е разконцентрирал и демотивирал футболистите. Спасов се надява всички играчи да излязат пределно амбицирани и да продължат успешното си участие в турнира за Купата, където тимът е с традиции.

Капитанът на "моряците" Михаил Венков, който е рекордьор по срещи в турнира за Купата на България, заяви за клубния сайт, че той и съотборниците му ще дадат всичко от себе си, за да продължат успешното си представяне в надпреварата и ще се борят докрай да защитят ценния трофей.