Никола Спасов: Не мога да си обясня лошото представяне на отбора

Всички футболисти бяха под нивото си в тази среща, каза още треньорът на Черно море

Треньорът на Черно море Никола Спасов бе изключително разочарован от представянето на своите футболисти в мача с Пирин (Благоевград). Варненци отстъпиха с 0:4, след безлична игра, но наставникът прояви оптимизъм за представянето на "моряците" в оставащите два мача до края на годината.

"Трудно мога да говоря за причините след такава неприятна загуба. За съжаление футболистите не отговориха на моите очаквания, не очаквах да играем толкова слабо. Не започнахме както трябва мача и го завършихме по същия начин“, заяви Спасов.

"Получихме елементарни голове, опитахме се да бъдем по-агресивни във втората част, направих промени, но не можах да променя играта на отбора. Не мога да си обясня лошото представяне на отбора, не мога да си го обясня. Пирин с едно желание и голяма концентрация успяха да си вземат мача."

"Просто в нашия отбор във всички линии стояхме зле. Слаби в защита, слаби в полузащита, най-важните ни хора бяха под нивото, на което трябва да се играе футбол. По този начин не можем да направим смислени атаки, при такава безобразна игра няма как. Всички бяха слаби днес просто.“

"Ние имаме заявен лагер, имаме резервация, нищо не мога да ви кажа повече."

"Нещата се променят много бързо, за съжаление винаги се променят след тежки загуби, надявам се, че ще излезем съвсем различни в следващите два мача до края на годината", завърши Спасов.