Безплатни кино, театър и Ретро музей за 8-ми декември във Варна

Животът

01-12-2015, 17:02

Снимка:

pochivka.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Студентите ще могат да загреят за празника на общинските спортни бази

Безплатни кино, театър и посещения в Делфинариума и Ретро музея. Тази оферта за 8-ми декември отправят от Студентските съвети на университетите във Варна. Така от организациите се надяват да предложат на кандидат-висшистите един по-различен празник. Изборът за театрална постановка е паднал на постановката "Ревизор" по Гогол, а за кино – на режисирания от Стивън Спилбърг филм "Мостът на шпионите". За да се възползват от предложението, студентите трябва да получат билети, които са осигурени с финансовата подкрепа на общината.

Предвидени са и посещения в Регионалния исторически музей, Военноморския музей и Парк-музей "Владислав Варненчик", както и в Обсерваторията, като кандидат-висшистите трябва само да представят студентски книжки.

На 8 декември студентите ще могат и да поспортуват безплатно в общинските спортни бази. Желаещите да се възползват могат да посетят Ледената пързалка, игрищата за минифутбол в Морската градина и спортния комплекс в "Младост", залата за тенис в последния, както и плувните комплекси "Приморски" и "Делфини".

Около 70 лева пък са най-евтините оферти за Студентския празник на планина, включващи две нощувки и празнична вечеря. Решилите да празнуват край морето могат да се възползват от оферта само за празнична вечеря на цена от 30 лева, а ако решат да добавят и нощувка цената се увеличава двойно.

Не по-малко атрактивна оферта отправя и варненски винарски магазин. Търговският обект е решил да продава всякакъв алкохол и най-вече вино на възможно най-ниски цени само срещу представяне на студентска книжка.