Шестима в болница след катастрофи

Крими

30-11-2015, 15:50

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Няма опасност за живота им

Шестима са в болница след катастрофи и инциденти на пътя. Настанени са за лечение, няма опасност за живота им.

В петък, около 07:50 часа, на пътя от Варна за Езерово, 30-годишен шофьор на "Деу", при маневра за изпреварване, се удря в насрещно движещ се микробус "Мерцедес". Пострадали са двамата водачи. Единият е получил съчетана травма, а водачът на втория автомобил – 39-годишен мъж е с контузия на гръден кош. Настанени са в болница.

По-късно, около 19:20 часа, на кръстовището на бул. "Вл. Варненчик" и бул."Христо Смирненски", 47 – годишният водач на "Нисан" - П.П., при маневра за завой на дясно, е блъснал пешеходец – мъж на 59 г., който е пресичал платното за движение. Пострадалият е получил фрактура на дясна ръка, настанен е за лечение в МБАЛ "Св. Анна".

В събота, около 01:30 часа, на ул. "Янко Мустаков", 20-годишен с "Волво" е изгубил контрол над автомобила заради високата скорост и се е преобърнал извън платното за движение. Вследствие на инцидента са пострадали: шофьорът, който е получил фрактура на гръден кош; пътничка на 20 г., е с фрактура на рамо, и момче на 19 г., е с контузия на ръка. Няма опасност за живота на пострадалите, двама от тях са настанени в болница.Отново в събота, около 21:45 часа, на бул. "Вл. Варненчик", пред голям магазин за техника, шофьор на "Ауди" е блъснал пешеходец – мъж с неустановена самоличност, който е пресичал. Пострадалият е получил фрактури на таз и лява подбедрица, контузия на рамо. В момента се лекува в МБАЛ "Св. Анна".