Планекс с 25 подаръка за клиентите за 25-годишния си юбилей

Новините

30-11-2015, 11:04

Снимка:

Планекс

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Компанията подарява 25 изключителни възможности за покупка на имот

През ноември една от водещите строителни компании у нас - Планекс отбелязва 25 години от създаването си. "Празнуваме 25 години опит, над един милион квадратни метра построени сгради, хиляди доволни клиенти, отлична репутация и десетки престижни награди. Споделяме удовлетворението от успеха с всички партньори и колеги, приятели и клиенти", коментираха от компанията. 

Планекс кани клиентите си да се присъединят към техния празник, като подарява 25 изключителни възможности за покупка на имот от тях. До края на 2015 г., обявяваме 25 уникални офертив к-с Акварел Резиденс, Варна:

5 апартамента с включени в цената довършителни работи

Подбрали сме пет специални имота, които ще бъдат довършени модерно и по индивидуален дизайн. Насладете се на един готов за обзавеждане дом, без да е необходимо да следите цялата организация по довършването или да заплащате повече към цената на имота!

5 апартамента с професионален проект за интериорен дизайн

Виждали сте красивите визуализации на студиата за интериорен дизайн и винаги сте искали да имате такива за Вашия дом? Изберете един от имотите, към които сме добавили безплатен професионален проект и оставете дизайнерите да се погрижат за неговата визия.

5 апартамента с включено в цената паркомясто

Знаем колко важно е паркирането в големия град и Ви подкрепяме с пет широки паркоместа по Ваш избор в подземния паркинг на комплекса. Не търсете място за паркиране пред блока всяка вечер – просто сменете адреса!

5 апартамента с удължен срок на изплащане

Искате да купите имот, но очаквате да получите част от нужната Ви сума в края на следващата година? Не изпускайте имота, който сте харесали в Акварел Резиденс само заради това! Сега Ви предоставяме възможност за разсрочване на плащането до 12.2016 г.

5 апартамента на преференциална цена

Ако искате да завършите апартамента си със собствени сили и средства, не сте шофьор и разполагате с цената на имота сега – възползвайте се от Топ 5 от нашите предложения! Пет имота на много специални цени Ви очакват

Списъкът с 25-те уникални оферти можете да видите в отдел Продажби в централния ни офис – ул.Любен Каравелов 55, 08:30 – 17:30 часа.

Очакваме 25 щастливи новодомци, които да ни подарят своите усмивки!