Самотни майки остават гладни за Коледа - да помогнем с продукти!

Всеки, искащ да помогне може да занесе продуктите, които е решил да дари на коледния Фермерски пазар

Тази Коледа майките и техните деца от социалната кухня на ул. "Драва Соболч 7а" отново имат нужда от помощ. През почивните дни около празниците те ще останат без храна, тъй като за нея няма осигурено финансиране.

Инициативата за организиране на помощ за майките отново тръгва от Никола Куташки. "От екипа на фермерския пазар във Варна организираме събиране на продукти. Призоваваме ви, да отворите сърцата си и да покажем за пореден път, че в нашия красив град, живеят хора, който милеят за другите, който разбират, че всички сме свързани и болката на един, е болка на всички", коментира Куташки.

Всеки, искащ да помогне може да занесе продуктите, които е решил да дари на коледния Фермерски пазар, който ще се проведе на 19 и 20 декември от 10 до 20 часа в Мол Варна.

Ще бъде обособен кът където ще се събират продуктите, които ще бъдат предадени в социалната кухня на 23 декември. "Можете да донесете суха пакетирана храна, консерви, плодове и зеленчуци. Ако желаете, можете и да дарите средства, с който ще бъдат купени продукти за децата и майките им", посочи инициаторът.