Закопчаха трима с наркотици за часове в центъра

Крими

27-11-2015, 13:29

Снимка:

е-79.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В един от тях са открити преработен в боен газов пистолет и боеприпаси

Трима мъже са задържани с наркотици в рамките на няколко часа при полицейски проверки в централната част на Варна. 24-годишен варненец с инициали Д. Д.е задържан на ул. "Тодор Влайков" около 15:50 часа в сряда. При обиск на автомобила му е открита пластмасова часа с тъмно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамина с тегло от 19,22 грама.

На същата улица горе долу по същото време е спрян за проверка 28-годишен мъж от Шумен с инициали П. С. В него е открита пластмасова кутийка с 0,33 грама амфетамин.

Няколко часа по-късно – около 19:10 часа на пресечната на "Тодор Влайков" улица "Проф. Кирил Попов" униформени служители задържат 31-годишния К. И. Последвала е проверка в дома му, при която са намерени найлоново пакетче, съдържащо прахообразно вещество, три таблетки, газов пистолет, преработен в боен и боеприпаси. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамина с тегло от 0,90 грама.

Д. Д. и К. И. са задържани за срок до 72 часа с прокурорско разпореждане. Срещу тях са повдигнати обвинения за притежание и разпространение на наркотици. П. С. е задържан за срок до 24 часа. Срещу него се води досъдебно производство, материалите по което са докладвани в Районната прокуратура.