Черно море отпадна от турнира за Купата на БФС

Спорт

25-11-2015, 13:56

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" ревнаха от съдията

Родените през 2000 година таланти на Черно море отпаднаха от турнира за Купата на БФС. Във втория си мач от 1/4-финалите "моряците" отстъпиха с 0:2 на връстниците си от Локо Пд, не и без помощта на съдиите и по този начин отпаднаха от напреварата.

В първата среща в морската ни столица варненци надиграха "смърфовете" с 1:0.

Двубоят на изкуствения терен в Пловдив започна равностойно, като гостите пропуснаха своя шанс да ооткрият резултата. Вместо това малко преди почивката Локомотив стигна до попадение чрез Желязко Калинов.

В началото на втората част отборът на Черно море опита да направи обрат, като пропусна още няколко положения и точно в този момент на сцената се появи главният съдия Владимир Моллов, който показа доста странен червен картон на Александър Цариградски от Черно море.

Въпреки, че останаха с 10 души, варненци продължиха да търсят гола, но всичките им опити бяха стопирани от асистентите на главния рефер - Румен Иванов и Радослав Фисински. При едно статично положение 15 минути преди края на двубоя Павлин Стойчев оформи крайния резултат - 2:0.

"След края на срещата клубната легенда на "моряците" Тодор Марев заяви, че в дългата си кариера не е виждал такова безобразие от страна на съдиите. Той припомни, че същият съдия миналата година в същия турнир е изгонил същия футболист по абсолютно същия сценарий. Само преди няколко месеца отново този рефер е изгонил футболист на Черно море в друг мач на тима.

"Надявам се органите да вземат мерки срещу тези тенденциозни отсъждания и съдията да понесе необходимите последствия и се надявам повече той да не ръководи мачове на Черно море", каза Тодор Марев пред клубния сайт.

Съставът на Черно море: Даниел Матев, Виктор Попов, Йордан Радев, Георги Топалов, Мартин Дичев, Лъчезар Йорданов, Синан Мехмедов (70- Алекс Георгиев), Антоан Вълчев, Радослав Вичев, Александър Цариградски, Данаил Димов (70- Георги Вълов).