Коледно-Новогодишният базар ще продължи повече от месец

Животът

20-11-2015, 17:47

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Варна с Коледно-Новогодишен базар по немски образец

Откриването на базара на стадион "Локомотив" е на 28 ноември

Десетки фирми ще се включат в Kоледно-новогодишния базар във Варна. Той ще бъде на стадион "Локомотив" на бул. "Сливница". Базарът ще бъде открит на 28 ноември с атрактивна шоу програма и ще продължи повече от месец - до 1 януари. 

Освен множеството атракциони, задължителните за подобен род събития топли напитки, греяно вино, бира, скара, барбекю, играчки, сувенири и декорации, посетилите ще могат да закупят живи елхи в саксия и да си напраявят снимка или картичка с Дядо Коледа.

Изложителите все още могат да си наемат специално изработени дървени къщички, украсени от организаторите. Събитието ще бъде съпътствано и от няколко благотворителни инициативи.

В нощта на Рождество Христово, както и в навечерието на Новата 2016 година, ще бъде организирана благотворителна кампания, на която ще се раздава безплатно храна, сготвена в най-голямата тава на Балканския полуостров.

Ще има организирани игри, томболи и много забава за най-малките посетители на базара. Виенско колело, стрелбища и много други атракциони ще радват децата. За доброто настроение на посетителите на Коледно-Новогодишния базар има подготвена и фолклорна програма.