Скандал на пътя завърши с юмруци и избити зъби

Крими

16-11-2015, 15:54

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Блъснаха трима пешеходи

Спор между двама шофьори завърши с физическа саморазправа, един избит и един счупен зъб. Пострадалият е 56-годишен мъж, а нервакът е М.С., на 23 години. Инцидентът е станал на 10 ноември, около 18 часа, на кръстовището на ул. "Девня" и ул. "Атанас Москов".

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

От полицията информират още, че настанен в болница е 21-годишен мъж, който е пострадал в катастрофа, вчера, около 17:10 часа, на пътя от Белослав за Варна. Младежът е пътувал във "Фолксваген", а зад волана е бил Д.Д. (26 г.). Поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, е изгубил контрол над автомобила и се блъснал в крайпътно дърво. Шофьорът се е отървал с контузии на глава и лакът, а 21-годишният мъж е настанен в болница с комоцио.

Трима пешеходци са били ударени от коли, в петък - 13 ноември.

Около 8 часа, на ул. "Д-р Пискюлиев", 62 – годишният водач на "Фолксваген" - М.Л., е блъснал жена на 52 г., която е била на пътното платно. Пострадалата е с контузии на гръден кош.

Малко по-късно, около 08:45 часа, на ул. "Девня", водачът на неустановено МПС, при потегляне, е прегазил велосипед, и със страничната отворена врата, е блъснал мъж на 24 г., който е бил на платното. Мъжът се е отървал с контузии в лумбалната област и на двете ходила.С фрактура на крака е 70-годишна жена. Тя е пострадала на ул. "Народни будители", до автобусна спирка "Джанавара". "Рено" е ударило автомобил "Мазда", който е бил спрял на пешеходна пътека. От своя страна същият е ударил жената, която е пресичала.