Призовават новите съветници да даряват заплатите си

Мисия Варна

10-11-2015, 15:02

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Варненски бизнесмени: Не искаме да сме общински съветници

Местната власт се закле

Убедени сме, че като доказали се професионалисти и бизнесмени нямате жизнена нужда от тези средства, заявяват (НЕ)кандидатите

Новите общински съветници да даряват възнагражденията си за благотворителност. Това призовават бизнесмените Николай Димитров, Владимир Павлов, Нелко Начев и Кольо Кечовски, които по време на предизборната кампания привлякоха вниманието с атрактивен билборд, с който заявиха, че не желаят да стават част от местния парламент.

Дарявайки заплатите си новоизбраните общински съветници ще покажат, че следват обществените интереси на града, смятат (НЕ)кандидатите, които изразяват убеденост, че като доказали се професионалисти и бизнесмени местните парламентаристи нямат жизнена нужда от тези средства. "Вярваме, споделяте убеждението, че в обществената работа основен приоритет е общественият, а не личният интерес и за Вас, както за нас Варна е кауза, а не избирателен район", допълват бизнесмените.

Средствата, дарявани от съветниците могат да бъдат използвани за обществено полезни каузи, отбелязват Димитров, Павлов, Начев и Кечовски. Те са готови да предложат такива на вниманието на членовете на Общинския съвет, за които вярват, че ще откликнат и ще дадат добр пример на съгражданите си.

(НЕ) кандидатите изказват сърдечна благодарност към съветниците, които вече официално заявиха, че са съпричастни към каузата и ще даряват заплатите си.