Мишо Венков и Стефан Станчев с повиквателни за националния

Спорт

07-11-2015, 21:17

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ивайло Петев иска "моряците" за контролата с младежите

Националният селекционер Ивайло Петев най-после повика футболисти на носителя на Купата и Суперкупата на България по футбол. Той реагира светкавично, след като от Литекс спряха петима от футболистите си за националния и викна на техните места нови четирима футболисти. Проблемите за специалиста обаче се увеличиха с още двама отпаднали – заради контузии. Полузащитникът на Левски Георги Костадинов и бранителят на Ботев Радослав Терзиев няма да могат да бъдат използвани от националния селекционер в започващия от понеделник лагер на „трикольорите”.

На техни места са извикани капитанът на Черно море Михаил Венков, съотборникът му на „Тича“ Стефан Станчев, халфът и крилото на Ботев Лъчезар Балтанов и Даниел Генов, защитникът на Локомотив (Пловдив) Кирил Котев и полузащитникът на Левски Радослав Цонев.

„А“ националният ни отбор ще проведе тренировъчен лагер в град Правец между 9-ти и 13-ти ноември. На 11-ти ноември от 17:00 ч., повиканите от селекционера Ивайло Петев футболисти, ще вземат участие в двустранна игра, която ще бъде закрита за медии и фенове.

За 13-ти ноември от 15:00 ч., е предвидена приятелска среща с националния отбор до 21 години. Двубоят ще се състои на терена на Българския футболен съюз в спортен комплекс „Правец“ и ще бъде открит за представители на медиите.