Атанас Илиев: Срещу Черно море всеки отбор излиза респектиран

Спорт

05-11-2015, 14:00

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Очаквам при "моряците да има известно напрежение

Бившият нападател на Черно море и настоящ на Монтана Атанас Илиев заяви, че той и неговите съотборници ще преследват единствено трите точки в мача си срещу бившия си клуб от 15-ия кръг на "А" група. "Моряците" гостуват на предпоследния в класирането в събота от 14 часа.

В първия мач този сезон варненци трудно победиха Монтана на стадион "Тича" с 1:0 след автогол на Асен Георгиев.

"Натрупахме доста загуби и мисля, че е време за една хубава игра и победа в събота. Със сигурност ще излезем напълно готови за тази среща. Черно море е сериозен съперник. Ако гледаме точките, те би трябва да са малко по-спокойни преди двубоя на "Огоста". След загубата от Берое обаче очаквам да има известно напрежение при "моряците". За да вземем трите точки срещу тим като Черно море трябва да сме спокойни и да покажем най-доброто", заяви пред varnautre.bg Илиев.

"Ще ни е по-лесно ако тръгнем сериозно и агресивно от началото. Но ако оставим да ни води самия мач, ще е трудно. Срещу Черно море всеки в "А" група излиза респектиран" каза Наско.

"Имахме късмет при жребия за Купата на България. Не искам да подценявам Локо (ГО), особено след успеха срещу Лудогорец, но определено можеше и да е по-тежко. Самият аз не исках да се падаме с Черно море, тъй като "моряците" са силни в турнирните мачове", сподели още нападателят на Монтана.

"В момента при мен всичко е наред и се чувствам добре. Тренирам и давам всичко от себе си на 100%", добави още Илиев.

По повод слуховете, че преди да премине в Монтана от Добруджа Илиев е бил желан от Черно море, а ръководството на добричлии е поискало трансферна сума, футболистът сподели. "Не знам такова нещо".