Шофьор блъсна две момчета и избяга

Крими

04-11-2015, 11:59

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Те са с контузии, но няма опасност за живота им

Водач на автомобил е блъснал две непълнолетни момчета, след което е избягал, съобщиха от варненската полиция. Произшествието станало край учебно заведение в ранните сутрешни часове вчера. Момчетата пресичали на пешеходна пътека, когато били ударени от автомобила. От удара те са получили контузни наранявания. След посещение в болницата са освободени за домашно лечение.

37-годишна водачка на лек автомобил "Опел" е пострадала при катастрофа, разиграла се няколко часа по-късно на пътя между селата Садово и Бенковски. Колата била блъсната от насрещно двищеж се автобус "Уаз", чийто 59-годишен водач от Пчелник не преценил дистанцията при разминаването на двете превозни средства. 37-годишната жена е с контузии на главата и шията. Прегледна е в болница, след което е освободена.

64-годишна пешеходка е била блъсната в следобедните часове на бул. "Сливница" във Варна. Жената е ударена от лек автомобил "Фолксваген", управляван от 54-годишен варненец. Пешеходката е с контузии на гръдния кош и корема, няма опасност за живота й.