27-годишна жена е пребита, отвлечена и изнасилена от бивш приятел

Крими

02-11-2015, 16:05

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Тежко ранена е и майка й

Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен акт срещу 46-годишния Петър Петров от Аврен за отвличане, телесни повреди и изнасилване.

На 18 април пострадалите – 27-годишната Г.И и майка й 53-годишната С. К., се прибирали към дома си в селото. Обвиняемият Петров наскоро се разделил с младата жена, с която живеел на семейни начала до началото на април, когато тя след серия скандали и физическо насилие се прибрала при родителите си, с които живеел и синът й от предишен брак. Двете жени забелязали, че Петров, който разговарял на улицата със свой съселянин, е в нетрезво състояние.

Майката и дъщерята се прибрали в дома си, където бил и 9-годишният син на Г.И., когато видели, че към къщата се приближава Петър Петров. Мъжът блъснал вратата и влязъл в стаята, като крещял и обиждал двете жени, после грабнал брадва и с острата й част ударил майката и дъщерята. Това му се видяло недостатъчно - взел мотика и започнал да налага по гърба младата жена, а след това се нахвърлил върху нея и започнал да я съблича пред очите на малолетния й син. Детето попитало какво ще прави с майка му. Тогава Петров взел лежащата на земята полусъблечена ранена жена и я отвел в края на селото, където я изнасилил два пъти, въпреки молбите й и сериозните наранявания от брадвата по главата й. След това я отнесъл на гръб в дома си, където пострадалата е открита от полицията с посечна рана, счупен череп и ребро и множество други травми, установени от назначената съдебно-медицинска експертиза. Данните от нея показват, че и майка й С.К. е била тежко ранена. Тя е със счупена лъчева кост, порезна рана на ръката и главата, лезия на сухожилието.Делото срещу 46-годишния насилник е насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд на 24 ноември 2015 г.