Черно море губи Клок и Буркхард за мача с Берое

Бурабия готов за заралии, Бекир започва тренировки с отбора

Треньорът на Черно море Никола Спасов няма да може да разчита на холандеца Марк Клок и поляка Марчин Буркхард за предстоящия мач с Берое във вторник от 14,30 часа на стадион "Тича" във Варна. Това съобщиха за varnautre.bg от лекарския щаб на "моряците".

Вчера Клок е минал ядрено магнитен резонанс, който е показал, че има увредени връзки. Така сърцатият футболист няма да може да играе срещу заралии, но има шанс да се оправи за гостуването на Монтана на 7 ноември.

Марчин също се оплаква от болки в глезена. Утре полякът ще мине резонанс, след който ще стане ясно как ще продължи лечението му.

Иначе, Бурабия ще е на линия за домакинството на старозагорци, въпреки че през седмицата също бе с болки. Халфът, който срещу Левски игра на инжекции, ще е готов за мача във вторник.

От утре Бекир Расим, който също имаше болки в глезена, заради които не можа да вземе участие в двубоя за Купата на България, ще започне да тренира наравно със своите съотборници. Юношата на Черно море до последно ще е под въпрос за срещата с Берое.