Стефан Данаилов се включи в битката за Шумен (видео)

Новините

30-10-2015, 09:14

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Легендата на родното кино наруши медийното си мълчание в подкрепа на един от кандидатите за кмет

Легендата на родното кино и безусловен авторитет в българската левица проф. Стефан Данаилов се включи в предизборната надпревара за Шумен. Той стори това дистанционно, поради здравословно неразположение, което не му позволи да се срещне с шуменци очи в очи.

Във видеоизявление Ламбо призовава гражданите на възрожденския град в Деня на народните будители – 1-и ноември, да си спомнят откъде е тръгнала БСП и какви идеи е отстоявала, за да ги реализират с гласа си за кандидата на социалистическата партия в Шумен Иван Иванов.

"Иван го познавам отдавна. Той е млад и образован човек, чиято биография е доказателство за това, че познава добре общинската проблематика и е на "ти" с европейските фондове", изтъква проф. Данаилов.

"След неделя, цяла България е ГЕРБ. Но ние това сме го преживявали през 95-а г., когато Клара Маринова показа червена картата на страната, а после видяхме какво се случи. Не е хубаво толкова власт да се концентрира в едни ръце. Това успокоява политиката, но не и хората", смята Стефан Данаилов.

"Най-голямата болка на хората е мизерията и срещу нея трябва да се работи. За Шумен трябва да се говори повече – това е град с театър, с прекрасен музей, със симфоничен оркестър, с традиции и той заслужава да избере своя млад, енергичен, социално мислещ кмет", категоричен е Данаилов.

Чуйте и вижте какво каза Стефан Данаилов: