Три жени в болница след катастрофи, 73-годишен заспал на волана

Крими

26-10-2015, 15:55

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Блъснаха дете на пътя

Три жени са в болница след инциденти на пътя. Няма опасност за живота им, отървали са се с контузии и фрактури.

Вчера, малко след 14:30 часа, на пътя от Бургас за Варна, преди табелата на Приселци, 73-годишният бургазлия В.Ш заспал на волана на "Сеат". Автомобилът се е блъснал в крайпътно дърво. Мъжът е получил контузия на глава, а пътничка от автомобила – жена на 74 години, също от Бургас, е получила фрактура на бедрена кост и фрактура на ребра. Настанена е за лечение в болница.

В лечебно заведение е и 58-годишна жена, която след катастрофа е с контузия на бял дроб и комоцио. Вчера, около 18:20 часа, в "Аспарухово", на кръстовището на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" и автоспирка "Зора", шофьорът на "Фолксваген" - 64-годишният Б.Б., поради неспазване разпоредбите на пътен знак "Б1 – Пропусни движещия се по път с предимство!", се е ударил в "Рено". Жената е пътувала в първия автомобил. Шофьорът Б.Б. е получил контузия на гръден кош.

В петък, около 13:45 часа, на кръстовището на бул. "Хр. Смирненски" и бул. "Сливница", 21-гоишната шофьорка на "БМВ" К.Я., при маневра за завой наляво, е изгубила контрол над автомобила, заради високата скорост, качила се е на тротоара и е блъснала 60-годишна пешеходка. Пострадалата е в болница с фрактура на череп и фрактура на лява подбедрица.Няколко часа след това, около 16:00 часа, във "Владиславово", при излизане от крайпътна територия на бул. "Св. Елена", по време на маневра за завой надясно, водачката на "Форд" З.К. (70 г.), е ударила пешеходка – жена на 65 г., която е пресичала пътното платно. Отървала се е с контузии на глава, гръден кош и кръст.От полицията допълват, че вчера, около 11 часа, в "Младост", пред жилищен блок, 60-годишен шофьор на "Дачия" е блъснал дете, което е пресичало платното.